Minkema Helpdesk > Gebruik programma's > Norman Antivirus

Norman Antivirus

In het Minkema College wordt Norman Antivirus gebruikt als antivirussoftware.

Alle computers aan het schoolnetwerk worden automatisch met Norman ge´nstalleerd en van updates voorzien. Het is dus niet nodig om dit programma op schoolcomputers te installeren!

Norman virus scanner is voor medewerkers en leerlingen gratis thuis te gebruiken. Je kunt de software via norman downloaden en de licentie via de minkema helpdesk opvragen.

Een andere gratis virus scanner voor windows is microsoft security essentials Deze kan automatisch nieuwe updates binnen halen en heeft een zgn. on-access scanner.